dodofuglens nebbete notater

Dodofuglen er utdødd, lenge leve dodofuglen

Posted in om bloggen by Arnfinn Pettersen on 07.11.09

Ærede lesere. Jeg har knotet med denne bloggen på og av et halvt års tid. I sin tid opprettet jeg den — og la ned Norsk Selskap til Drontens Fremme — fordi jeg var lei av Blogspots begrensninger og ville teste ut WordPress.

Worpress har noen helt klare fordeler fremfor Blogspot, men jeg har innsett at systemet først og fremst kommer til sin rett hvis man bruker det på eget doméne. Selveste Hjorthen har latt meg leke litt i sitt system, og jeg ser helt klart fordelene.

Men jeg liker et rolig liv. Og jeg liker at blogging er en aldelesgratis gesjeft. Jeg har derfor bestemt meg for å sette mine eventyr i dodologisk worpresseri på pause på ubestemt tid.

Dodofuglen flyr derimot videre — tilbake til Blogspot, hvor man kan leke seg med malene uten ufyselig koding. Underveis har den anlagt tidens dialekt og en noe mer politisk/dystopisk tilnærming til bloggeriet. Dere finner den på The Dodologist — hvor den venter utålmodig på dere.

Én kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Håkon Sparre said, on 02.05.10 at 9:12 pm

    Det er jo skrekkelig at fuglen er fløyet. Vi får fly etter. Man hva er denne hangen til lettvinte tekniske løsninger. En ferdiglaget WP-blogg er vel ingen utfordring for deg?
    Jeg har selv kjørt meg inn i et enormt teknisk mysterium med Joomla (egeninstallert) Da kan man snakke om å gi opp noen ganger. Men skal du ha det lettvint, virkelig lettvint, må du prøve «Oneclick pinkblog generator» En morsom enklikks bloggmaskin
    Her er omtalen:
    http://www.lysrom.no/snarvei-til-mitt-hode/153-lysrom-tester-oneclick-pinkblog-generator.html


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: